Oxypure - Voedingssupplementen

4.1/5
(7 Beoordelingen van klanten)
Assortiment :
Spijsverteringsstelsel
Verpakking :
60 capsules
Dit product is ontwikkeld met professionals uit de gezondheidszorg

OXYPURE: Het spijsverteringsschild voor optimaal welzijn.


Bied uw spijsverteringssysteem totale bescherming met OXYPURE, de complete formule ontworpen om de spijsvertering te versterken en het immuunsysteem te ondersteunen.


Versterkt het spijsverteringsstelsel: De combinatie van oregano, grapefruitzaad, kurkuma, komijn en wilde knoflook zorgen voor effectieve bescherming en versterken het spijsverteringssysteem voor een betere opname van voedingsstoffen.


Antimicrobieel en schimmelwerend: OXYPURE maakt gebruik van de antimicrobiële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen van oregano, grapefruitzaad en wilde knoflook om het darmecosysteem opnieuw in evenwicht te brengen en Candida albicans te bestrijden.


Antioxidantbescherming: Kurkuma, rijk aan antioxidanten, beschermt in synergie met andere planten het spijsverteringsstelsel en ondersteunt het immuunsysteem. Calciumcaprylaat voegt extra schimmelwerende werking toe.


Glutathion Shield: OXYPURE bevat glutathion, een krachtige antioxidant, om uw cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en versterk de natuurlijke afweer van uw lichaam.


Voor wie is het bedoeld?OXYPURE is perfect voor iedereen die zijn spijsverteringssysteem wil beschermen en de spijsvertering wil verbeteren en hun immuniteit optimaal versterken.

Zonder conserveermiddelen
Glutenvrij
Zonder titaandioxide
Zonder ggo’s
Plantaardige capsule
Vegan
Gemaakt in Europa
Zonder nanodeeltjes
Beoordelingen van klanten
Gemiddelde waardering
4.1 /5
7
Beoordelingen van klanten
Filter beoordelingen
Selecteer een regel hieronder om beoordelingen te filteren
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Valentin B.
op 14-12-2023
4
Hoewel ik met Oxypur verbeteringen in mijn spijsvertering ervaarde, duurde het enige tijd voordat de resultaten zichtbaar werden. Consistentie in gebruik vertoonde uiteindelijk echter merkbare voordelen.
Nathan C.
op 10-12-2023
4
Als fervent Oxypur-gebruiker raad ik dit supplement ten zeerste aan voor een optimale spijsvertering. De antioxidanten in de formule helpen de dikke darm te reinigen en de kurkuma helpt mijn immuunsysteem te versterken.
Arthur L.
op 16-11-2023
4
Oxypur had gemengde effecten op mijn spijsvertering. De eerste weken waren bemoedigend, maar daarna merkte ik schommelingen in de resultaten. Misschien speelt de aanpassing van mijn lichaam een rol.
Camille B.
op 09-11-2023
5
Oxypur overtrof mijn verwachtingen voor de spijsvertering. De combinatie van grapefruitzaden, kurkuma, komijn, wilde knoflook en oregano zorgt voor een krachtige synergie, waardoor mijn spijsverteringssysteem wordt versterkt en mijn immuniteit op een natuurlijke manier wordt versterkt.
Manon R.
op 19-09-2023
5
Oxypur heeft mijn spijsvertering aanzienlijk verbeterd. Grapefruitzaad en komijn werken samen om de dikke darm te reinigen, en de toevoeging van oregano en wilde knoflook versterkt de immuniteitsvoordelen verder.
Hugo F.
op 22-07-2023
4
Ik was aangenaam verrast door de resultaten van Oxypur. De voordelen van kurkuma en wilde knoflook op de spijsvertering zijn snel merkbaar, en het versterkende effect op de immuniteit maakt het een verstandige keuze voor het algehele welzijn.
Charlotte M.
op 06-07-2023
3
Mijn aanvankelijke verwachtingen voor Oxypur waren misschien te hooggespannen. Hoewel ik een stabielere spijsvertering merk, is de impact op mijn optimale ontspannen toestand voor het slapengaan minder duidelijk.

Oxypure in een paar woorden


Oxypure : Voedingswaarden

Samenstelling

Grapefruitzaden 45% bioflavonoïden Kurkuma Komijn Daslook Calciumcaprylaat Glutathion Oregano Compritol - Mono di triglyceridebehenaat - Compressiemiddel 8.6000 Siliciumdioxide 8.6000 Microkristallijne cellulose - E460 72.8000

Gebruiksaanwijzingen

DOSERING: 2 capsules/dag. De dosering niet overschrijden


AANBEVELINGEN: Niet aan kinderen geven. Te gebruiken onder medisch toezicht. Niet geven aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

De producten van het assortiment : Spijsverteringsstelsel
De producten van de categorie: Spijsvertering & darmmicrobiota
U had een opgeslagen winkelwagen
Wilt u deze herstellen?
Ja
Nee
-10% SUR VOTRE COMMANDE
Inscrivez vous à notre newsletter et bénéficiez de -10% sur votre première commande ainsi que de nos meilleurs conseils pour votre santé.
Je m'inscris
Merci pour votre inscription
Un e-mail contenant votre code promo vous a été envoyé.
Pour ne rien rater de nos promotions et avant-premières, renseignez votre numéro de portable ici :
Registreren