Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit artsen en voedingsspecialisten met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van preventieve geneeskunde.

Zij stellen hun deskundigheid en passie voor voeding en natuurlijke gezondheid ten dienste van het Oxyform-laboratorium.


Wij produceren voedingssupplementen voor verschillende therapeutische gebieden (spijsvertering, stress, immuniteit, enz.) en proteïnedieetproducten (in het kader van een afslankingsprogramma).)


Vandaag de dag zijn steeds meer mensen bezorgd over hun gezondheid en voortdurend op zoek naar manieren om hun dagelijks welzijn te verbeteren.


Daarom hebben we specifieke kuren en programma's ontwikkeld die inspelen op de belangrijkste problemen.


De producten van Oxyform zijn gebaseerd op de knowhow van onze experts in functionele geneeskunde: ze behandelen niet alleen de symptomen van de aandoening, maar ook de onderliggende oorzaken.

Waarom heeft het Oxyform-laboratorium zich gespecialiseerd in functionele geneeskunde?

De wereld wordt geconfronteerd met een zorgwekkende toename van chronische ziekten zoals diabetes, obesitas, hartziekten, kanker, psychische aandoeningen en auto-immuunziekten.
Deze ziekten zijn verantwoordelijk voor meer dan 63% van alle sterfgevallen en vormen wereldwijd veruit de belangrijkste doodsoorzaak (1).
De conventionele geneeskunde past onmiddellijke zorg toe om de symptomen te behandelen, maar houdt geen rekening met de specifieke genetische factoren van elke patiënt. De traditionele geneeskunde heeft de neiging geen rekening te houden met omgevings- en gedragsfactoren (zoals voeding) die een directe invloed hebben op de toename van chronische ziekten.


Omdat het Oxyform-laboratorium ervan overtuigd is dat dit geneesmiddel ontegensprekelijk een positieve en onontbeerlijke evolutie is van de klassieke geneeskunde, heeft het ervoor gekozen uitsluitend met artsen te werken en samen met hen en volgens hun vraag supplementen te formuleren.
Proteïnedieet

Het proteïnedieet is gebaseerd op de absorptie van proteïnen door het lichaam, waarbij de inname van suikers en vetten via de voeding wordt beperkt.
De wetenschappelijke principes van dit dieet (snel en psychofysisch welzijn) zijn eenvoudig: de verminderde calorie-inname uit suikers dwingt het lichaam om zijn eigen vetten als energiebron te gebruiken, die om te kunnen worden gebruikt eerst moeten worden omgezet in ketonlichamen. De hersenen zijn het eerste orgaan dat zich aanpast aan het gebruik van deze metabolieten: het dieet wordt dan ook volgehouden zonder honger en met een gevoel van psychofysisch welzijn.

Oxyform-kwaliteit

Beter consumeren betekent voor ons dat wij je producten voor een doordachte consumptie aanbieden. 

Al onze formules zijn gebaseerd op nutritionele ingrediënten. Wij gebruiken geen nanodeeltjes (geen titaniumdioxide) en 90% van onze formules zijn vrij van zware metalen. Onze capsules zijn plantaardig, zonder ggo’s en veganistisch. De kleur kan je hierdoor misschien soms verrassen. Je ziet wat erin zit! Maar dat is onze bedoeling. We willen gezonde producten, zonder additieven of conserveermiddelen.

Voor het proteïnedieet worden onze maaltijdvervangers gemaakt met proteïnen met een hoge biologische waarde (biochemische index > 100 ) en essentiële vetzuren, mineralen, vitaminen en sporenelementen. Ook de smaak en verscheidenheid van de producten zijn voor ons van het grootste belang. Wij vinden dat een dieet volgen niet wil zeggen dat je niet van je eten kunt genieten! Wij willen je helpen afvallen met caloriearme maar heerlijke programma’s. Daarom combineert ons programma door ons bereide gerechten met recepten die je thuis makkelijk zelf kan bereiden.

De bijzonderheid van Oxyform

Wij zijn gespecialiseerd in functionele geneeskunde en ons doel is om preventieve voedingsgeneeskundige oplossingen aan te bieden.

EEN OP MAAT GEMAAKT PROGRAMMA IS MOGELIJK!
Een team artsen staat voor je klaar en biedt je zorg aan, terwijl je gewoon thuis kunt blijven. Er wordt ook een follow-up georganiseerd om je alle kansen te bieden om je doelstellingen te bereiken.

Alvorens voedingssupplementen of een proteïnedieet voor te schrijven, zullen je artsen samen met jou een beoordeling opstellen om inzicht te krijgen in je eventuele tekorten en/of biologische tests voorschrijven. De voorschriften worden opgesteld door gezondheidsprofessionals die, net als wij, geloven dat voeding een van de sleutels is tot een goede gezondheid en dat een gecorrigeerde en geoptimaliseerde voeding vaak bepaalde pathologieën kan behandelen en chronische ziekten kan voorkomen.

ONZE MISSIE
Wij willen je gezonde formules aanbieden, aangepast aan je voedingsbehoeften en op het moment dat jij ze nodig hebt.
We willen dat Oxyform niet alleen je afslankbondgenoot is maar ook je welzijnspartner.

De teams van Oxyform zijn er om je te ondersteunen.

Daar engageren wij ons voor.

U had een opgeslagen winkelwagen
Wilt u deze herstellen?
Ja
Nee
-10% SUR VOTRE COMMANDE
Inscrivez vous à notre newsletter et bénéficiez de -10% sur votre première commande ainsi que de nos meilleurs conseils pour votre santé.
Je m'inscris
Merci pour votre inscription
Un e-mail contenant votre code promo vous a été envoyé.
Pour ne rien rater de nos promotions et avant-premières, renseignez votre numéro de portable ici :
Registreren