Oxyform D3 2000 UI - Voedingssupplementen

4.8/5
(13 Beoordelingen van klanten)
Assortiment :
Vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten
Verpakking :
90 capsules
Dit product is ontwikkeld met professionals uit de gezondheidszorg

Oxyform D3 2000 IE: De zon in een flesje voor stralende vitaliteit!


Geoptimaliseerde biologische beschikbaarheid:> Dankzij het gebruik van extra vierge olijfolie wordt onze vitamine D3 geproduceerd in een zeer biologisch beschikbare vorm. De opname van calcium in de botten en ondersteuning van het immuunsysteem zijn nog nooit zo toegankelijk geweest.


Spier- en botwelzijn: Vitamine D3, natuurlijk geproduceerd door de huid onder invloed van de zon, draagt ??bij aan het behoud van normale botten, een optimale spierfunctie en een gezond gebit. Oxyform D3 verzorgt je van binnenuit.


Verhoog je mineralenmetabolisme: Door de opname van calcium en fosfor in de darm te bevorderen Oxyform D3 stimuleert de mineralisatie van botten en tanden. Een cocktail van energie voor stralende vitaliteit.


Voor wie? Oxyform D3 is ontworpen voor iedereen die sterke botten wil behouden, zijn immuunsysteem wil versterken en een optimale dagelijkse vitaliteit wil herwinnen


Zonder conserveermiddelen
Glutenvrij
Zonder titaandioxide
Zonder ggo’s
Plantaardige capsule
Vegan
Gemaakt in Europa
Zonder nanodeeltjes
Beoordelingen van klanten
Gemiddelde waardering
4.8 /5
13
Beoordelingen van klanten
Filter beoordelingen
Selecteer een regel hieronder om beoordelingen te filteren
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Hugo M.
op 29-05-2024
4

Oxyform D3 2000 voldoet redelijk aan mijn verwachtingen. Na regelmatig gebruik voel ik een aanzienlijk verschil in de sterkte van mijn botten en de effecten op mijn immuunsysteem. 

Jade M.
op 21-05-2024
5
Oxyform D3 2000 IE is een essentieel onderdeel geworden van mijn welzijnsroutine. Mijn botten zijn sterker en ik voel me beter beschermd tegen ziekten. Het gebruik van extra vierge olijfolie toont de toewijding aan de kwaliteit van dit supplement.
Manon C.
op 04-03-2024
4
Mijn ervaring wordt gedeeld. Als ik een zekere effectiviteit bespeur bij het versterken van mijn botten, ben ik niet overtuigd van de toegevoegde waarde van extra vierge olijfolie in deze formule. De resultaten zijn niet zo opvallend als ik had verwacht.
Lily R.
op 19-02-2024
5
Ik waardeer Oxyform D3 2000 IE enorm vanwege de diverse voordelen. Naast ondersteuning van de botten heb ik het gevoel dat mijn immuunsysteem versterkt wordt. Het gebruik van extra vierge olijfolie is een geweldig idee om de opname van vitamine D te maximaliseren.
Clara G.
op 26-01-2024
5
Oxyform D3 2000 overtrof mijn verwachtingen. Het ondersteunt niet alleen mijn botten, maar versterkt ook mijn immuunsysteem. Het gebruik van extra vierge olijfolie toont de toewijding aan de kwaliteit en effectiviteit van dit supplement.
Louis B.
op 08-12-2023
5
De vitamine D van Oxyform is een echte boost voor mijn botten. Sinds ik dit supplement gebruik, voel ik me energieker, en de toevoeging van extra vierge olijfolie is een detail dat het verschil maakt.
Nolan M.
op 01-12-2023
5
Dit voedingssupplement was voor mij een uitstekende ontdekking. Ik voel een merkbare verbetering in mijn vitaliteit en mijn botten lijken sterker. Extra vierge olijfolie is een aanzienlijke meerwaarde.
Romain G.
op 02-11-2023
5
Oxyform D3 2000 IE is een must-have geworden in mijn dagelijkse routine! Ik heb een merkbare verbetering in mijn botgezondheid gevoeld sinds ik dit supplement begon te gebruiken. De combinatie van vitamine D en extra vierge olijfolie is een briljante keuze.
Corentin L.
op 02-10-2023
5
Oxyform Vitamine D3 heeft mijn botgezondheid aanzienlijk verbeterd. Ik ben vooral gecharmeerd van de toevoeging van extra vierge olijfolie, die niet alleen bijdraagt aan de effectiviteit van het supplement, maar ook aan de algehele kwaliteit ervan.
Arthur C.
op 06-09-2023
5
Deze tabletten zijn veruit het beste vitamine D-supplement dat ik heb geprobeerd. De kwaliteit van extra vergine olijfolie komt echt naar voren en ik voel hernieuwde energie sinds ik het in mijn routine heb opgenomen.
Camille D.
op 11-08-2023
5
Oxyform Vitamine D3 is nu een pijler van mijn dagelijkse gezondheid. Het ondersteunt niet alleen mijn botten, maar versterkt ook mijn immuunsysteem. Het gebruik van extra vierge olijfolie voegt een vleugje kwaliteit toe die ik zoek in een supplement.
Ethan P.
op 13-07-2023
4
Mijn perceptie van dit product is nogal genuanceerd. Hoewel ik een lichte verbetering in de sterkte van mijn botten ervoer, waren de effecten op mijn immuunsysteem niet zo uitgesproken als ik had gehoopt. Misschien is er meer tijd nodig om significante resultaten te bereiken.
Valentin P.
op 25-06-2023
5
Oxyform D3 2000 IE heeft mijn botten aanzienlijk versterkt. Het verschil is voelbaar en ik voel me veerkrachtiger. Het toevoegen van extra vierge olijfolie aan de formule is een briljante truc die dit supplement echt effectief maakt.
page 1/1

Oxyform D3 2000 UI in een paar woorden


Oxyform D3 2000 UI : Voedingswaarden

Samenstelling
  • Vulstoffen: Olijfolie (Olea Europea)
  • Glansmiddelen: Gelatine, Glycerol, water
  • Vitamine D3: 50 µg (2000IU)
Gebruiksaanwijzingen

Dosering:

1 capsule per dag, in te slikken met water


Aanbevelingen :

De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moeten het advies van hun arts inwinnen.

Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Uit de buurt van vocht bewaren

De producten van het assortiment : Vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten
De producten van de categorie: Gewrichten & botkapitaal, Immuniteit, Vitaminen & mineralen
U had een opgeslagen winkelwagen
Wilt u deze herstellen?
Ja
Nee
-10% OP UW BESTELLING
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang -10% op je eerste bestelling en onze beste gezondheidstips.
Ik schrijf me in
Bedankt voor uw inschrijving
Er is een e-mail met uw promotiecode naar u verzonden.
Om geen van onze promoties en exclusieve aanbiedingen te missen, voer hier uw mobiele nummer in:
Registreren