Oxyform Chrono 8-12 - Voedingssupplementen

4/5
(3 Beoordelingen van klanten)
Assortiment :
Zenuwstelsel
Verpakking :
60 capsules
Dit product is ontwikkeld met professionals uit de gezondheidszorg

CHRONO 8-12: Energie elk uur van de dag.

Ontdek CHRONO 8-12, uw dagelijkse bondgenoot om fysieke vermoeidheid te overwinnen en een gezonde, gezonde psychologische functie te behouden. Onze uitgebalanceerde formule is speciaal ontworpen om u op belangrijke momenten van de dag de energie te geven die u nodig heeft.


Gerichte energie: CHRONO 8- 12 begeleidt u de hele dag en richt zich op de perioden waarin uw lichaam de meeste energie nodig heeft. Gun jezelf een boost aan vitaliteit op strategische momenten!


Actieve stofwisseling: Jodium, ijzer, niacine, biotine, pantotheenzuur, thiamine Riboflavine en vitamine B6 en B12 werken samen om het normale energiemetabolisme te ondersteunen. Ontgrendel nu uw energiepotentieel!


Optimaal functioneren van de hersenen: Vitaminen B6 en B12, evenals andere essentiële voedingsstoffen, dragen bij aan de normale werking van uw hersenen. functioneren van het zenuwstelsel. Geef je hersenen de helderheid en focus die ze nodig hebben.


Psychologisch evenwicht: CHRONO 8-12 bevat ingrediënten zoals niacine, biotine, thiamine , foliumzuur en vitamine B6 en B12, die bijdragen aan normale psychologische functies. Leef elke dag in balans en sereniteit.


vaarwel vermoeidheid: riboflavine, ijzer, niacine, pantotheenzuur, foliumzuur en vitamine B6 en De combinatie van B12 vermindert vermoeidheid, waardoor u actief en dynamisch kunt blijven.


Voor wie?

 CHRONO 8-12 is ideaal voor mensen met een veeleisend dagelijks leven, het bieden van een welkome dosis energie op cruciale momenten.


Zonder titaandioxide
Zonder ggo’s
Plantaardige capsule
Gemaakt in Europa
Zonder nanodeeltjes
Beoordelingen van klanten
Gemiddelde waardering
4 /5
3
Beoordelingen van klanten
Filter beoordelingen
Selecteer een regel hieronder om beoordelingen te filteren
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Emma E.
op 12-04-2023
4
Na enkele weken gebruik moet ik zeggen dat ik tevreden ben met de resultaten. Ik merkte een lichte verbetering in mijn energieniveau en concentratievermogen, maar ik merkte geen dramatische veranderingen op. De tabletten zijn gemakkelijk door te slikken en veroorzaken geen vervelende bijwerkingen, wat een positief punt is. Ik denk echter dat de effectiviteit van deze tabletten afhangt van uw persoonlijke situatie. Als u al gezond bent en een uitgebalanceerd dieet volgt en regelmatig beweegt, merkt u misschien niet veel verschil. Aan de andere kant, als u voedingstekorten heeft of vaak moe bent, merkt u mogelijk een aanzienlijke verbetering in uw energieniveau en concentratie. Over het algemeen raad ik deze tabletten aan aan iedereen die op zoek is naar een kleine boost om hun energie en focus te verbeteren, maar ik raad ook aan om ze in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging te nemen voor de beste resultaten.
Manon M.
op 06-02-2023
4
Voedingssupplement bevat L-Tyrosine 700 mg hoge dosis theanine, ijzer, jodium, niacine, vitamine B6 en B12 L-Tyrosine ondersteunt neurotransmitters en verbetert de schildklierfunctie, wat helpt een positief humeur te behouden en de concentratie, aandacht en fysieke activiteit op natuurlijke en veilige wijze te verhogen. En andere vitamines spelen een belangrijke rol bij het in stand houden van metabolische processen in het lichaam en het verbeteren van orgaanfuncties. Over het algemeen verbetert het de cognitieve functies en revitaliseert het het lichaam in het algemeen. De verpakking bevat 60 capsules en is genoeg voor een maand. Neem dagelijks twee capsules met voldoende water. Het veroorzaakte geen bijwerkingen of allergische reacties (dit is individueel). De levering was snel.
Liam L.
op 30-01-2023
4
Het product vertoont, afgezien van een gemiddelde capsulegrootte en een vrij uitgesproken gistachtige geur, geen gebreken. Op de verpakking staat alles duidelijk, het is een merk dat gewend is kwaliteitsproducten te leveren. Nadat ik alle andere behandelingen had stopgezet en in een tamelijk leergierige fase zat, kon ik een langdurige proef ondernemen. Ik ben benieuwd om schema's op te leggen voor het innemen ervan, maar ik speelde mee, ik mag niet bijzonder tekortschieten, in die mate dat het gevoelde boost-effect zeer gematigd was. In ieder geval explodeerde mijn concentratie niet, en mijn motivatie ook niet, maar het stelde me nog steeds in staat de koffie te beperken, wat geen kleinigheid is. Waarschijnlijk de verkeerde combinatie voor mij, vandaar een gemengd gevoel, maar het blijft een aanvulling die zijn publiek zal hebben.

Oxyform Chrono 8-12 in een paar woorden


Oxyform Chrono 8-12 : Voedingswaarden

Samenstelling

L-tyrosine, Coating: plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose), Vulstof: Maltodextrine, Antiklontermiddel: talk, IJzerbisglycinaat, Antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat, Saffraan (Crocus sativus), Vitamine B3 , Vitamine B8, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B9, Vitamine B12, Natriumjodide.

Gebruiksaanwijzingen

Dosering:

Neem 1 capsule om 8.00 uur en 1 capsule om 12.00 uur met een glas water.


Aanbevelingen:

Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl.

Overschrijd de aangegeven dagelijkse hoeveelheid niet dosis.

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van een behandeling voor depressie.

Gebruik bij zwangere vrouwen, bij mensen die lijden aan schildklieraandoeningen of ziekten die leiden tot ophoping van abnormale ijzerniveaus en mensen die antidepressiva gebruiken, worden niet aanbevolen.

De producten van het assortiment : Zenuwstelsel
De producten van de categorie: Vermoeidheid & stress
U had een opgeslagen winkelwagen
Wilt u deze herstellen?
Ja
Nee
-10% OP UW BESTELLING
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang -10% op je eerste bestelling en onze beste gezondheidstips.
Ik schrijf me in
Bedankt voor uw inschrijving
Er is een e-mail met uw promotiecode naar u verzonden.
Om geen van onze promoties en exclusieve aanbiedingen te missen, voer hier uw mobiele nummer in:
Registreren