Detox-kuur

4.5/5
(24 Beoordelingen van klanten)

De detoxkuur is ideaal voor een diepe reiniging van je lichaam.

Deze behandeling is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de gezondheidszorg

Bescherming en regeneratie van de lever: De detoxbehandeling is ontworpen om uw lever, het schild van uw gezondheid, te beschermen en te regenereren. Elimineer gifstoffen die zich in uw lichaam hebben opgehoopt en vind innerlijk evenwicht.


Ontgifting en geoptimaliseerde spijsvertering: Handelen op de afscheiding van gal bevordert onze formule een optimale spijsvertering, waardoor de eliminatie van gifstoffen via de urine wordt versneld. Zuiver uw dikke darm en geef ruimte aan een gevoel van lichtheid.


Verbeterde opname van voedingsstoffen: Uw darm verdient ook een regenererende pauze. Onze behandeling verbetert de spijsvertering en bevordert de opname van voedingsstoffen tijdens de darmzuivering.


Voor wie? De Detox Cure is ideaal voor iedereen die zijn lichaam wil bevrijden van opgehoopte gifstoffen, zijn lichaam wil reinigen, zijn maximale vitaliteit wil terugkrijgen en zichzelf wil revitaliseren.

Deze verpakking bevat 3 producten
Beoordelingen van klanten
Gemiddelde waardering
4.5 /5
24
Beoordelingen van klanten
Filter beoordelingen
Selecteer een regel hieronder om beoordelingen te filteren
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Sorteren op
Filter beoordelingen
Octave P.
op 20-02-2024
4
Na enkele maanden gebruik merkte ik een verbetering in de werking van het spijsverteringsstelsel. Ik zal zeker meer bestellen
Lionel R.
op 19-02-2024
5
Ik heb al verschillende behandelingen met dit product gedaan, dus ik kan het alleen maar aanbevelen. Voor mij een van de meest effectieve
SOPHIE G.
op 12-02-2024
5
Ik heb deze behandeling twee maanden gevolgd voor een optimaal effect en ben zeer tevreden. Ik voel me verfrist en in een betere algehele conditie.
ANNA F.
op 09-02-2024
5
zeer goede producten, net als de andere producten van het merk OXYFORM die ik heb getest.
Amandine C.
op 05-02-2024
5
geweldige detoxbehandeling. We kunnen de gunstige effecten van planten duidelijk voelen
LAURENT A.
op 01-02-2024
5
Mijn vrouw en ik zijn na de vakantie begonnen met de detoxkuur en over het algemeen zijn we tevreden. De klantenservice is ook zeer responsief en attent.
Ambre N.
op 01-02-2024
5
minder opgeblazen, minder tussendoortjes, betere glans...
PAUL L.
op 30-01-2024
4
GOEDE PRODUCTEN
Pricillia D.
op 28-01-2024
5
Snelle verzending, mooie verpakking, effectieve producten. ik raad aan
AMELIE S.
op 26-01-2024
3
Het is 15 dagen geleden dat ik met de behandeling begon en ik zie momenteel geen bijzonder effect...
Naima K.
op 10-01-2024
4
Normaal gesproken ben ik geen fan van kuren omdat ze beperkend zijn, maar met de oxyform-detoxkuur geef ik toe dat ik goede resultaten heb geboekt, ik denk dat het goed is om het een keer per jaar te doen. Ik zal opnieuw beginnen.
Marius B.
op 07-01-2024
5
het vermindert gasvorming en andere spijsverteringsongemakken goed
Alexandre G.
op 05-01-2024
3
Ik heb te veel pillen om te slikken. Jammer, ik vind het goede producten.
Corinne F.
op 01-01-2024
5
Eerste overtuigende ervaring. Zeer goed verteerbare capsules, gemakkelijk mee te nemen onderweg en in het weekend. Vooral op het gebied van de drainage zijn er goede resultaten.
Capucine V.
op 01-01-2024
4
Ik heb de behandeling afgerond, het was heel gemakkelijk te volgen en zeer aangenaam. Ik denk erover om er over een paar weken nog een keer een te doen, ik neem een kleine pauze
Anatole G.
op 26-12-2023
4
Ik moest mezelf even ontlasten na de vakantie. Deze remedie heeft mij echt goed gedaan! hartelijk bedankt !!
Pamela R.
op 25-12-2023
4
Ik moest een beetje volhouden om de eerste resultaten te zien, maar na 2 maanden voelde ik een echte verbetering.
Anastasia T.
op 25-12-2023
5
een zeer goed gemaakt product met alle planten en vitamines die je nodig hebt om jezelf goed schoon te maken. Echt blij met het product.
Myriam G.
op 15-12-2023
5
Blij met deze eerste behandeling. Mooie verpakking en de behandeling wordt goed uitgelegd met de instructies erin. ik raad aan
Aurianne F.
op 10-12-2023
5
Ik voel een echt algeheel welzijn, en bovenal heb ik een normale doorvoer en een goede spijsvertering teruggevonden. zeer goede behandeling die ik aanbeveel.
Lara M.
op 06-12-2023
5
zeer aangenaam verrast door dit detoxproduct. Ik gebruik niet vaak voedingssupplementen, maar ik dacht: waarom niet. het doet mij veel goeds!
Sophie L.
op 05-12-2023
4
slanker figuur, ik ben in betere vorm
Gustavo J.
op 03-12-2023
5
zonder bijwerkingen, alleen natuurlijk
ROSE F.
op 01-12-2023
5
3 weken behandeling en ik zie al de positieve effecten, zoals een gevoel van reinheid van binnenuit!
page 1/1

Detox-kuur in een paar woorden

HOE TE GEBRUIKEN:


- DETOX: 2 capsules per dag in de ochtend


- OXYPRECLEAN 1: 2 capsules 's morgens en 1 capsule 's avonds


- OXYPRECLEAN 2: 1 capsule per dag.


Voor een optimaal effect wordt aanbevolen deze behandeling minimaal 2 maanden achter elkaar te volgen.


OXYFORM kwaliteitsborging: onze vitamines, mineralen en supplementen zijn GMP-conform en getest op zware metalen. Zonder titaniumdioxide, plantaardige capsules, vegan, zonder nanodeeltjes. Gemaakt in Europa volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Valores nutricionales

Oxypreclean 1
Oxypreclean 2
Oxyform Detox

Veelgestelde vragen

Het belangrijkste voordeel van een detoxkuur is dat je je lichaam diepgaand reinigt om zo de goede werking van onze organen te optimaliseren. Dit gaat strikt genomen niet over afvallen, en een dieet is niet essentieel om de verwachte resultaten te verkrijgen.

Aan de andere kant zal de Oxyform-detoxbehandeling helpen bij het elimineren van gifstoffen die zich gedurende het hele jaar hebben opgehoopt, vooral in de vetcellen. Deze zouden tijdens het afvallen in het lichaam vrijkomen. De Oxyform-detoxkuur zou daarom een ​​echt pluspunt zijn als onderdeel van een dieet.

Als je de DETOX Oxyform-behandeling nauwgezet volgt, ga je vaker naar het toilet (drainerende werking)... dat is een goed teken! Versterk je DETOX door 1,5 liter water per dag te drinken.

Dan zal je huid geleidelijk weer gaan stralen, en je zult een prachtige energie opmerken!

Onthoud dat het, zoals bij elke behandeling, raadzaam is om dit protocol minimaal 2 maanden te volgen voor een optimaal effect.

Het lichaam zuivert zichzelf dankzij de emunctorale organen, met name de huid, de lever of het spijsverteringsstelsel; Een detoxkuur helpt het lichaam te zuiveren van gifstoffen en afvalstoffen die zich het hele jaar door hebben opgehoopt (als gevolg van vervuiling, voeding, alcohol, medicijnen, enz.)

Natuurlijk! er zijn geen contra-indicaties voor het beoefenen van fysieke activiteit.

Wij adviseren u om twee keer per jaar een behandeling van 2 maanden te volgen.

Met de Oxyform-detoxkuur zul je geen tekort oplopen, want het DETOX-voedingssupplement is een combinatie van planten en vitamines die precies gedoseerd zijn om je lichaam te zuiveren en gifstoffen te verwijderen zonder enige vermoeidheidseffecten voelen.

OXYFORM-kwaliteitsgarantie: onze vitamines, mineralen en supplementen voldoen aan de GMP-normen en zijn getest op zware metalen. Zonder titaniumdioxide, plantaardige capsules, vegan, zonder nanodeeltjes. Gemaakt in Europa volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

U had een opgeslagen winkelwagen
Wilt u deze herstellen?
Ja
Nee
-10% SUR VOTRE COMMANDE
Inscrivez vous à notre newsletter et bénéficiez de -10% sur votre première commande ainsi que de nos meilleurs conseils pour votre santé.
Je m'inscris
Merci pour votre inscription
Un e-mail contenant votre code promo vous a été envoyé.
Pour ne rien rater de nos promotions et avant-premières, renseignez votre numéro de portable ici :
Registreren